Første gang og sånn cirka på slump, men de ble veldig gode! Inspirert av United Bakeries sin kokosbar. Her er min oppskrift.
Kjør cashewnøttene og mandlene i en nøttehakker (eller finhakk de godt selv). Ta ut steinene av dadlene og legg de i bløt dersom de er litt harde. Bland inn kokos i nøtteblandingen. Klem ut det overflødige vannet av dadlene, legg de over i en egnet bolle. Tilsett kokosfettet og bruk stavmikser for å få det jevnt. Kna inn litt og litt av nøttekokosblandingen, deigen skal være fast og fin. Lag barer av deigen ved å bruke en brødform dekket med plastfolie, dryss litt kokos i bunnen, press deigen ned og dryss litt kokos på toppen. La den stå i kjøleskapet en times tid før du skjærer den opp i passelige stykker og pakk inn i plastfolie.
Neste prosjekt er limebaren til United Bakeries.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar